Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω Τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα: GR6301107250000072570758556

Δικαιούχος: Αλεξίου

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με τα έξοδα μεταφοράς,προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία προετοιμασίας της παραγγελίας σας .

Σ’αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεση στο 21ο8080230 ή μέσω e-mail στο oneironpraxis@gmail.com

Εάν δεν έχουμε ενημέρωση για την κατάθεση εντός 7 ημερών,η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.

2. Μέσω PayPal:

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω PayPal. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης μπορεί να χρεώσει την παραγγελία του στον λογαριασμό PayPal που έχει, ολοκληρώνοντας έτσι την παραγγελία του γρήγορα και με την ασφάλεια που παρέχει η PayPal.
Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

3. Με αντικαταβολή

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 €. Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 200,00 € δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να ζητηθεί προκαταβολή μέρους της αξίας της παραγγελίας σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.Η μέθοδος ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Αποστολές – Μεταφορικά

Τα προϊόντα μας θέλουν 2-5 εργάσιμες ημέρες για να ετοιμαστούν.Θα αποστέλλονται με ACS courier εντός Ελλάδος σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και ΕΛΤΑ για τις υπόλοιπες χώρες μέσα σε 5-12 εργάσιμες ημέρες,στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
To «oneironpraxis.gr» συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η «oneironpraxis.gr» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα από τον λογαριασμό σας γράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με email στο κουτάκι αναζήτησης ή στο

https://www.acscourier.net/el/track-and-trace?p_p_id=ACSCustomersAreaTrackTrace_WAR_ACSCustomersAreaportlet&action=getTracking&cid=1234&generalCode=

Αποστολή στο εξωτερικό

Αν η χώρα που βρίσκεστε (ή θέλετε να αποστείλετε την παραγγελία σας) δεν περιλαμβάνεται στη λίστα χωρών που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας,
μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή σας: όπως προαναφέρθηκε καλύπτουμε όλον τον κόσμο!

 

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).